با خطرناك توصيف كردن حمله به ايران؛ هاآرتص: ايران "باثبات " است با حمله باثبات‌تر مي‌شود
با خطرناك توصيف كردن حمله به ايران؛ هاآرتص: ايران "باثبات " است با حمله باثبات‌تر مي‌شود
  • مربوط به موضوع » <-PostCategory->

به گزارش فارس، روزنامه صهيونيستي هاآرتص در مقاله‌اي به قلم "گيدئون لوي " در ارتباط با اقدام نظامي عليه ايران هشدار داد كه هرگونه حمله نظامي به ايران پيامدهاي بسيار خطرناكي دارد و "فاجعه‌بار " خواهد بود.
اين روزنامه صهيونيستي در ابتداي گزارش خود اينگونه نوشت كه لحظه‌اي پس از دوره انتخابات كنگره‌ آمريكا، لحظه‌اي قبل از دوره انتخابات رياست‌جمهوري، پنجره كوچكي از فرصت براي تصميم‌گيري مهيا مي‌شود. احتمالاً يك فصل بي‌مانند و بي‌مثال از خطرات باشد. طبق معمول، حمله به تأسيسات هسته‌اي ايران و فرآيند صلح در دستور كار قرار خواهد داشت.
هاآرتص با ذكر اين موضوع ادامه داد: بمباران كردن ايران بسيار خطرناك است. دولت ايران باثبات است و اگر اين كشور بمباران شود، ثبات بيشتري نيز پيدا خواهد كرد پس هر آن‎كس كه تمايل دارد به تقويت ثبات ايران كمك كند، ما او را دعوت مي‌كنيم تا ايران را بمباران كند. هر آن‎كس كه مي‌خواهد اتحاد مردم ايران را با دولت اين كشور بيشتر كند ما او را دعوت مي‌كنيم تا ايران را تهديد به حمله كند و هر كه مايل است تا ايران را وادار به ساخت بمب هسته‌اي كند، دعوت مي‌كنيم تا ايران را بترساند.
نويسنده اين روزنامه اينگونه مي‌نويسد كه شكست در حمله به ايران، فاجعه‌بار خواهد بود و يك روز پس از تصميم‌‌گيري براي حمله به ايران يك سناريوي وحشتناك به وجود مي‌آيد.
هاآرتص به موضع سخت رژيم صهيونيستي براي حمله به تأسيسات هسته‌اي ايران اشاره كرد و اينگونه نتيجه‌گيري كرد كه پرخطرترين فرآيندي كه در سال‌هاي اخير در تل‌آويو رخ داده است اين است كه رژيم صهيونيستي عقلانيت نداشته است. مدت‌هاي بسيار زيادي است كه رژيم صهيونيستي تشخيص نمي‌دهد كه چه امري به نفع آن و چه امري به ضرر آن است. جدي‌ترين زياني‌ كه رژيم صهيونيستي به منافع خود وارد مي‌آورد، توسط اقدامات خود اين رژيم به وجود آمده است.
به عقيده نويسنده اين مقاله، تنها راه رهايي از آنچه خطر ايران طي دو يا سه سال آتي ناميد، پيگيري صلح [مصالحه] با آن است. به‎رغم آسان بودن راهكار، مي‌توان يك سناريوي غيرواقعي ديگر را نيز متصور شد و آن عبارت است از اينكه اسرائيل با سوريه كنار بيايد و يك توافق‎نامه صلح ميان آنها امضا شود تا به اين ترتيب، [دمشق] ايران را به‎عنوان يك همپيمان راهبردي مهم از دست بدهد يا اينكه اسرائيل، تركيه را با صلح به طرف خود بازگرداند به‎ويژه اينكه [آنكارا] يك همپيمان راهبردي مهم براي تل‌آويو در خاورميانه محسوب مي‌شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: